Известие

Collapse
No announcement yet.

Кори на вратите за 147 - съвместимост

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кори на вратите за 147 - съвместимост

Здравейте колеги, интересува ме дали корите на вратите от GT стават за двуврата 147ца, преди 2005. Ще и слагам такива, но от фейслифтова не мога да си намеря (предполагам са същите от фейслифта). А гледам, че от GT изглеждат абсолютно същите, като тези на фейслифтовата 147. Та реших да попитам ако някой е запознат или е правил нещо подобно, да ми каже дали са същите и ако не, дали имат напасване.
    Благодаря, предварително.

Първоначално публикувано от 52outs Покажи съобщение
    Здравейте колеги, интересува ме дали корите на вратите от GT стават за двуврата 147ца, преди 2005. Ще и слагам такива, но от фейслифтова не мога да си намеря (предполагам са същите от фейслифта). А гледам, че от GT изглеждат абсолютно същите, като тези на фейслифтовата 147. Та реших да попитам ако някой е запознат или е правил нещо подобно, да ми каже дали са същите и ако не, дали имат напасване.
    Погледни в епер, може да ти помогне

Comment

Стават.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Благодаря много за помоща и отделеното време, колеги.

Comment

...
          Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 11:13.

Comment

...
            Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 11:13.

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
              Да, разгледах ги отблизо и по мое мнение корите на вратите от GT ще станат за триврата 147, преди фейса точно толкова, колкото й стана управлението за повдигане на стъклата от 166-ца само преди три дни...
              Дай да направим една уговорка, ако вземат да станат корите, един месец минаваш да "помагаш" на многобройните нуждаещи се от твоята помощ на Л.С. и да якаш по всички възможни теми. Панимаеш ?
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

...
                Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 11:14.

Comment

Разбрах, макар че не се пише така на руски...
                  А и както много добре знаеш, аз не съм преставал и до днес да помагам на ЛС.
                  Отгоре на всичко не съм казал, че няма да станат - само предположих по какъв начин ще станат.
                  И пак ти казвам - не се впрягай толкова, гледай по-жизнерадостно и оптимистично на живота!
                  Почваш да се измазулчваш нещо ми се чини ? Утре ще речеш " за смях те направих в темата за корите". Сега не разбрах имаме ли мъжка уговорка или даваш задна
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

...
                    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 11:14.

Comment

Абе ти сам се правиш за смях, а не някой друг да те прави.
                      Но добре хайде - при това независимо от резултата от смяната на корите (който да ти кажа под секрет като че ли предварително го знам какъв ще бъде), щом чак толкова ти бода очите, ще помагам на колегите САМО на ЛС до 24.08.2016 г.
                      Надявам се да си доволен.
                      Не само аз ще съм доволен а 99,99% от пишещите във форума, натоварваш ги просто

А сега да ти покажа нещо http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=58787
                      чети 4ти и 5ти пост, ма тия неща когато са правени вероятно си лежал под някои москвич и няма как да ги знаеш
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Колега не слушай старило, ами патило...

В случая никгайдаров явно няма реална представа за въпросните "кори", за които те "съветва". Не знам какво е гледал по ибей или олх, но моята бивша двуврата 147-ца беше 2001г (преди фейслифта) и лично аз и монтирах кожени кори от Alfa Romeo GT.

Та с 2 думи : корите пасват

Ето и снимки как беше при мен:

Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                          Колега не слушай старило, ами патило...

В случая никгайдаров явно няма реална представа за въпросните "кори", за които те "съветва". Не знам какво е гледал по ибей или олх, но моята бивша двуврата 147-ца беше 2001г (преди фейслифта) и лично аз и монтирах кожени кори от Alfa Romeo GT.

Та с 2 думи : корите пасват

Ето и снимки как беше при мен:

Благодаря ти много колега. Както и на другите включили се по темата.
                          Бих искал да те попитам за задните кори, те също ли пасват. Там ми е по-голямото притеснение.

Comment

Задните кори са по-различни и реално опцията ти е да си претапицираш оригиналните задни с кожа...
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                              Задните кори са по-различни и реално опцията ти е да си претапицираш оригиналните задни с кожа...
                              А от фейслифтова, опция има ли за задните или дори и там са различни.

Comment

Working...
                              X